'Υλικά Επένδυσης

Η βατελίνη (ως επένδυση σε γούνες, δερμάτινα, μπουφάν), το Triplon ή φυτίλι, το στυπόχαρτο, το Foam (αφρώδες) για την κατασκευή του μπούστου, θερμοκολλυτική αράχνη, κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ζώνες Ντυμένες

Μεγάλη δυνατότητα παραγωγής ζωνών ντυμένων ή σκέτων τοκάδων στα πιο κλασικά μοντέλα που υπάρχουν από 1cm έως 6cm φάρδος (εσωτερικό).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βάτες Reglan

Είτε με αφρολέξ και ντυμένη, είτε με watta και ντυμένη, είτε με επένδυση για ζακέτα ή παλτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ζώνες Δερματίνης

Υπάρχουν κάποια τυποποιημένα σχέδια ζωνών απλών από δερματίνες για παιδικό, βαφτιστικό ρούχο ή συνοδευτικές για γυναικείο ρούχο. Εκτός αυτών μπορούν να κατασκευαστούν τα περισσότερα προτεινόμενα μοντέλα της δικής σας επιλογής σε ζώνες, λουράκια ή ιδιαίτερες κατασκευές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βάτες Ντυμένες

Βάτες ντυμένες με κάλτσα απλή ή πυκνή σε διάφορα πάχη και διαστάσεις καθώς και ποικιλία χρωμάτων σε κάποια μοντέλα. Τέλος υπάρχουν ετοιμοπαράδοτες και άντυτες (σκέτο αφρολέξ).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βάτες Σακκακιού

Μεγάλη ποικιλία μοντέλων για κλασικό και μοντέρνο ρούχο από τα πιο κατάλληλα υλικά με τις καλύτερες τεχνικές κατασκευής που δίνουν τον επιθυμητό ώμο στο ρούχο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Εταιρία PANDA

Εκτύπωση PDF

Η εταιρεία Panda ιδρύθηκε το 1990 από τον Κώστα Ατματζίδη στη Δράμα, με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία εξαρτημάτων ένδυσης. Η πορεία της εταιρείας από τότε είναι ανοδική με πλήρη κάλυψη των βιοτεχνιών σε όλη την Ελλάδα πρωταρχικά, στα Βαλκάνια και εξαγωγές σε κάποιες χώρες της Ευρώπης.

Βασικός στόχος μας είναι η κατασκευή ποιοτικής βάτας και η εξυπηρέτηση  των βιοτεχνιών με ετοιμοπαράδοτο εμπόρευμα. Φιλοσοφία μας είναι το « Panda δίπλα στο Βιοτέχνη» με σκοπό τη στήριξη της κατασκευής του ελληνικού ενδύματος.

Πιστοποίηση

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

   HomeΗ ΕΤΑΙΡΙΑ